top of page

Medewerkers

Projectadviseur / Eigenaar Vinding.
Projectadviseur / Eigenaar Vinding.

Eddie 

Projectadviseur / Eigenaar

Als betrouwbare, ervaren ingenieur lost Eddie uiteenlopende civieltechnische en constructieve vraagstukken op een gedreven manier op. Flexibiliteit en kostenbewustzijn staan centraal in zijn aanpak. Samen met de rest van het team van Vinding. staat Eddie voor kwaliteit.

Projectleider Vinding.
Projectleider Vinding.

Walther

Projectleider

Walther is een resultaatgerichte allrounder en sparringpartner in het vakgebied van de civiele techniek. Walther en Eddie hebben elkaar bij Vinding. opnieuw gevonden (ze waren studiegenoten aan de HTS in Tilburg) in hun behoefte aan samenwerken vanuit integriteit en het delen van kennis.

Ontwerper Vinding.
Francois_Wit_V2.png

François 

Senior Ontwerper / Tekenaar 

François richt zich als senior ontwerper binnen Vinding. op het nauwkeurig en creatief ontwerpen en tekenen van diverse civieltechnische projecten. Met zijn integrale en innovatieve kijk op ontwerpen motiveert François de junior tekenaars van Vinding. om samen tot het beste resultaat te komen!   

IMG_6595.png
Werkvoorbereider / Calculator Vinding.
Werkvoorbereider / Calculator Vinding.

Wessel 

Calculator / Werkvoorbereider

Wessel is een leergierige, accurate junior calculator / werkvoorbereider. Binnen Vinding. richt hij zich o.a. op het opstellen van kostencalculaties en het uitvoeren van projectanalyses. Binnen Vinding. pakt Wessel de uitdaging op om ervaring op te doen in de projectvoorbereiding en -advisering.

Tenderschrijver Vinding.
Tenderschrijver

Britt

Plan schrijver / Managementassistent

Britt is een creatieve, beginnend plan schrijver met een WO-achtergrond in media en literatuur. Ze ondersteunt het management van Vinding. daarnaast enthousiast en daadkrachtig met verschillende administratieve en algemene voorbereidende werkzaamheden. 

(013) 208 41 67                 britt@vinding.nl

Tekenaar Vinding.
Tekenaar Vinding.

Bart 

Junior Ontwerper / Tekenaar

Bart is een zorgvuldige, nieuwsgierige junior tekenaar / ontwerper van civieltechnische projecten.
Naast zijn masterstudie Civil Engineering aan de TU te Delft ondersteunt Bart Vinding. parttime  met het oplossen van uiteenlopende civieltechnische vraagstukken.

(013) 208 41 67                  bart@vinding.nl

Kwaliteitsmanager / Werkvoorbereider Vinding.
Werkvoorbereider / Kwaliteitsmanager Vinding.

Rick

Werkvoorbereider / Kwaliteitsmanager

Met veel gedrevenheid zet Rick zich voor diverse opdrachtgevers doelgericht, dynamisch en doortastend in als werkvoorbereider.  Hiernaast heeft Rick zich volledig gestort op het implementeren van ons ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem en vervult hij binnen Vinding. de rol van kwaliteitsmanager 

(06) 54 74 00 60                 rick@vinding.nl

Tekenaar / Ontwerper Vinding.
Tekenaar / Ontwerper Vinding.

Roy

Roy is een ambitieuze derdejaarsstudent Civiele Techniek aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Bij Vinding. wordt Roy als junior tekenaar / ontwerper uitgedaagd om zijn technische talenten te ontdekken en om zichzelf als ingenieur te ontwikkelen. 

Junior Projectmedewerker Vinding.
Junior Projectmedewerker Vinding.

Sam

Junior projectmedewerker

Vanuit zijn brede interesse in de wereld van de civiele techniek ondersteunt Sam Vinding. als junior projectmedewerker tijdens zijn bachelor studie Civil Engineering aan de TU Delft. Sam analyseert en schakelt snel en bevindt zich samen met onze projectleiders in het kloppende hart van onze projecten.

Stagiair Vinding.
Stagiair Vinding.

Tijn

(013) 208 41 67                 tijn@vinding.nl

Stagiair HBO Civiele Techniek

Tijn loopt zijn derdejaars stage voor de opleiding HBO Civiele Techniek bij Vinding. Tijdens deze periode leert Tijn praktisch over alle facetten van het vak van de civiele ingenieur. Hierbij werkt hij samen met collega's mee aan diverse projecten. Er is bij Vinding. altijd ruimte voor junioren in de civiele techniek.

Financieel manager Vinding.
Financieel manager Vinding.

Anita

Financieel manager

Anita is een financiële duizendpoot die haar verantwoordelijkheid voor de financiële flow van Vinding. afwisselt met het regelen van alle personeels-zaken. Dynamisch schakelt ze tussen haar secure werk en het brengen van een open, gemotiveerde sfeer op ons kantoor.

Vacature Vinding.
Vacature Vinding.

Jij?

Vinding. is altijd op zoek naar nieuw ervaren en junior civieltechnisch talent! Werkvoorbereiders, tekenaars, ontwerpers, bestekschrijvers, noem het maar op. Wil jij jouw ambities najagen en ons ondersteunen in onze ambitieuze projecten? Neem dan contact op:

bottom of page