top of page

Voel jij je thuis in de diverse fases van de civieltechnische werkvoorbereiding?  

Vacature

Ervaren werkvoorbereider / calculator civiele techniek

Geen dag hetzelfde, bij die gedachte alleen al ga jij je wekker zetten!

 

Diversiteit, cijfers en nauwkeurigheid: bij Vinding. zoeken we een ervaren werkvoorbereider / calculator die raad weet met deze begrippen en die zich niet af laat schrikken door een afwisselende werkweek.

Hoe ziet jouw week eruit?

Je komt te werken in een jong en hecht team in ons nieuwe kantoor in Tilburg of (gedeeltelijk) bij een van onze opdrachtgevers. Binnen deze functie ben je heel divers actief. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en vergelijken van offertes. Ook behoort tot jouw takenpakket het bestellen van materialen; daarbij houd je intensief contact met leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers. Op het moment dat de offerte opdracht wordt ben jij degene die toeziet op het behalen van de gestelde kwaliteit. Waar nodig inventariseer en inspecteer je het project.

 

In deze functie ben je dus calculerend, adviserend en voorbereidend bezig. Klinkt als een veelzijdige functie toch? We geloven vooral in jouw kwaliteiten en jouw vermogen om zelf je manier van werken en agenda te bepalen. Je gaat werken voor aannemers.

Dit is Vinding.

Creatieve ingenieurs zijn de meest vindingrijke. Daarom noemen wij onszelf Vinding. Wat ons bindt is onze ambitie om de buitenruimte elke dag mooier, leuker en duurzamer te maken, maar vooral ook dat we ons werk leuk moeten vinden. Vinding. staat dus ook voor ontdekken, uitvinden, creëren. Zonder hocus pocus toveren met de beschikbare ruimte. Dat doen we door praktisch, innovatief, ingenieus en kritisch te zijn. Maar bovenal door het samen te doen. Onze projecten variëren van de aanleg van bovengrondse- en ondergrondse infrastructuur tot gebiedsontwikkeling tot bouwgerelateerde projecten. Hierbij kun je denken aan de aanleg van Spoorpark Tilburg en de herinrichting binnenstad Eindhoven.

Wat neem je mee?

Je bent iemand met aannemersbloed bijvoorbeeld opgedaan binnen een bedrijfsbureau en wil graag vanuit een ingenieursbureau binnen de aannemerij actief blijven.

En verder….

  • ben je contactueel goed onderlegd en kun je goed omgaan met zowel klant, collega’s, onderaannemers en leveranciers

  • ben je accuraat, flexibel, enthousiast, besluitvaardig en neem je initiatief;

  • ben je op zoek naar een baan met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid;

  • beschik je over mbo of hbo-werk en denkniveau;

Samenwerking civieltechnische ingenieurs binnen Vinding.

Wat krijg je van ons terug?

  • uitdagend werk waar je helemaal in op kunt gaan, waardoor je zo nu en dan vergeet dat je aan het werk bent;

  • we kijken steeds opnieuw naar waar jouw kwaliteiten liggen, waar jij energie van krijgt en wat jouw ambitie is;

  • een vast contract;

  • is er een match, dan krijg je ook een salaris waar jij blij van wordt. Daar komen we zeker uit;

  • en je kunt genieten van nog meer mooie secundaire arbeidsvoorwaarden die we je graag toelichten in een persoonlijke kennismaking.

  • je zal terechtkomen in een stimulerende werkomgeving, waar de collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Ben je net zo enthousiast over de volgende stap als wij en zien we jou binnenkort? Via onderstaande link kun je direct reageren. Een eerste kennismaking heb je met eigenaar Eddie van Dooren. Een tweede gesprek volgt wanneer jij en wij positief zijn. Twijfel? Dan krijg je de mogelijkheid om eens de sfeer te komen proeven door een dag mee te lopen.

 

Vragen? Neem gerust contact op met Eddie van Dooren via (06)53934814 of eddie@vinding.nl.

Download hier de vacature als je deze nog eens rustig na wil lezen.

bottom of page