top of page

Medewerkers

vinding_eddy-portret_4_.jpg
vinding_eddy-portret_13_.jpg

Eddie 

Projectadviseur / Eigenaar

Als betrouwbare, ervaren ingenieur lost Eddie uiteenlopende civieltechnische en constructieve vraagstukken op een gedreven manier op. Flexibiliteit en kostenbewustzijn staan centraal in zijn aanpak. Samen met de rest van het team van Vinding. staat Eddie voor kwaliteit.

IMG_6595.png
Wessel_wit.png
Wessel_groen.png

Wessel 

Calculator / Werkvoorbereider

Wessel is een leergierige, accurate junior calculator / werkvoorbereider. Binnen Vinding. richt hij zich o.a. op het opstellen van kostencalculaties en het uitvoeren van projectanalyses. Binnen Vinding. pakt Wessel de uitdaging op om ervaring op te doen in de projectvoorbereiding en -advisering.

IMG_6645.png
IMG_6640.png

Britt

Plan schrijver / Managementassistent

Britt is een creatieve, beginnend plan schrijver met een WO-achtergrond in media en literatuur. Ze ondersteunt het management van Vinding. daarnaast enthousiast en daadkrachtig met verschillende administratieve en algemene voorbereidende werkzaamheden. 

(013) 208 41 67                 britt@vinding.nl

Bart_6669_V2.png
IMG_6675.png

Bart 

Junior Ontwerper / Tekenaar

Bart is een zorgvuldige, nieuwsgierige junior tekenaar / ontwerper van civieltechnische projecten.
Naast zijn masterstudie Civil Engineering aan de TU te Delft ondersteunt Bart Vinding. parttime  met het oplossen van uiteenlopende civieltechnische vraagstukken.

(013) 208 41 67                  bart@vinding.nl

Rick_groen3_edited.png
Rick_wit1_edited.jpg

Rick

Werkvoorbereider / Kwaliteitsmanager

Met veel gedrevenheid zet Rick zich voor diverse opdrachtgevers doelgericht, dynamisch en doortastend in als werkvoorbereider.  Hiernaast heeft Rick zich volledig gestort op het implementeren van ons ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem en vervult hij binnen Vinding. de rol van kwaliteitsmanager 

(06) 54 74 00 60                 rick@vinding.nl

IMG_6807_1.png
IMG_6814_1.png

Roy

Roy is een ambitieuze derdejaarsstudent Civiele Techniek aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Bij Vinding. wordt Roy als junior tekenaar / ontwerper uitgedaagd om zijn technische talenten te ontdekken en om zichzelf als ingenieur te ontwikkelen. 

IMG_9449.png
IMG_9454.png

Tijn

Stagiair HBO Civiele Techniek

Tijn loopt zijn derdejaars stage voor de opleiding HBO Civiele Techniek bij Vinding. Tijdens deze periode leert Tijn praktisch over alle facetten van het vak van de civiele ingenieur. Hierbij werkt hij samen met collega's mee aan diverse projecten. Er is bij Vinding. altijd ruimte voor junioren in de civiele techniek.

(013) 208 41 67                 tijn@vinding.nl

vinding_anita-portret_2_.jpg
vinding_anita-portret_7_.jpg

Anita

Financieel manager

Anita is een financiële duizendpoot die haar verantwoordelijkheid voor de financiële flow van Vinding. afwisselt met het regelen van alle personeels-zaken. Dynamisch schakelt ze tussen haar secure werk en het brengen van een open, gemotiveerde sfeer op ons kantoor.

francois_Groen.png
female-silhouette-1.jpg.png

Jij?

Vinding. is altijd op zoek naar nieuw ervaren en junior civieltechnisch talent! Werkvoorbereiders, tekenaars, ontwerpers, bestekschrijvers, noem het maar op. Wil jij jouw ambities najagen en ons ondersteunen in onze ambitieuze projecten? Neem dan contact op:

vinding_portret-walther-rijpert_2_.jpg
vinding_portret-walther-rijpert_11_.jpg

Walther

Projectleider

Walther is een resultaatgerichte allrounder en sparringpartner in het vakgebied van de civiele techniek. Walther en Eddie hebben elkaar bij Vinding. opnieuw gevonden (ze waren studiegenoten aan de HTS in Tilburg) in hun behoefte aan samenwerken vanuit integriteit en het delen van kennis.

Versie2_Groen.png
Francois_Wit_V2.png

François 

Senior Ontwerper / Tekenaar 

François richt zich als senior ontwerper binnen Vinding. op het nauwkeurig en creatief ontwerpen en tekenen van diverse civieltechnische projecten. Met zijn integrale en innovatieve kijk op ontwerpen motiveert François de junior tekenaars van Vinding. om samen tot het beste resultaat te komen!   

bottom of page