top of page

Maak kennis met Sam Val: Onze Nieuwste Aanwinst bij Vinding!

Bij Vinding zijn we verheugd om onze nieuwste toevoeging aan het team voor te stellen: Sam Val! Sam komt ons versterken als junior projectmedewerker, terwijl hij zijn bachelorstudie aan de Technische Universiteit Delft voltooit.


Sam stelt zichzelf graag kort voor: "Hallo allemaal! Ik ben Sam Val, 22 jaar oud, en ik ben recent begonnen bij Vinding naast mijn studie. Momenteel werk ik aan het afronden van mijn bachelor Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft. Mijn volgende stap is het volgen van een master in dezelfde richting. Mijn nieuwsgierigheid en ambitie hebben me gemotiveerd om naast mijn studie praktijkervaring op te doen. Bij Vinding vervul ik de rol van junior projectmedewerker, waar ik betrokken ben bij diverse projecten. Deze positie stelt me in staat om een dieper inzicht te krijgen in hoe de civiele wereld in de praktijk functioneert en mijn kennis op dit vakgebied verder te vergroten."


Een toekomstgerichte aanvulling op team Vinding.

We zijn enorm verheugd om Sam te verwelkomen bij Vinding. Zijn enthousiasme, leergierigheid en passie voor civiele techniek passen perfect bij ons team. We zijn ervan overtuigd dat zijn frisse ideeën en toewijding aan het vak zullen bijdragen aan de innovatieve projecten die we realiseren.


Samen op weg naar succes

Met Sam aan boord kijken we uit naar de diverse projecten die we samen gaan realiseren. Samen zullen we de openbare ruimte verder vormen en vindingrijke oplossingen bieden voor complexe uitdagingen in de civiele techniek.


Welkom aan boord, Sam! We zijn blij dat je deel uitmaakt van Team Vinding en kijken ernaar uit om samen te werken.15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page