top of page

Hole-in-one: Bedrijvendag Avans 2024

Op woensdag 7 februari 2024 waren onze Vinding. collega's weer aanwezig op de bedrijvendag van Avans Hogeschool en wat een dag was het! Wat hebben we veel enthousiaste en vindingrijke eerste- en tweedejaars studenten gesproken die de wereld van civiele techniek willen ontdekken.


Het hoogtepunt van de stand? Onze eigen minigolfbaan! 🏌️‍♂️ Op een actieve, uitdagende manier hebben we met veel studenten gesproken over ons bedrijf, de (stage-)mogelijkheden bij Vinding. en over de vele kansen die er binnen de wereld van de civiele techniek liggen. De studenten die naast civieltechnisch talent ook golftalent lieten zien, maakten ook nog eens kans op een leuke prijs. ⛳


De dag was weer erg goed georganiseerd: hiervoor grote dank aan de organisatie van de Civil Engineering Tour 2024, en onze oud-stagiair/collega Roy van Oosterwijck. Dankzij jullie én dankzij alle studenten die langskwamen om met ons te praten, vragen te stellen en hun skills te laten zien op de minigolfbaan was het een zeer geslaagde dag. Het is elk jaar een feest om nieuwe gezichten te leren kennen en om ons steentje bij te dragen aan de studiereis van de afstudeerders.


Voor degenen die niet langs konden komen vorige week en voor iedereen die nieuwsgierig is naar de kansen die we bieden: bekijk onze stageplaatsen en (starters-)functies op de website en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons dynamische Vinding.-team!


Tot volgend jaar Avans!
10 weergaven

Comments


bottom of page