top of page

Herinrichting binnenstad Eindhoven - Start uitvoering Rechtestraat

Vorige week maandag, 15 januari 2024, is de vergroening en herinrichting van de winkelstraten in de binnenstad van Eindhoven gestart. Na een intensieve ontwerpperiode met het bouwteam in 2023 is er buiten gestart met het opbreken van de bestrating voor het (ver)leggen van de kabels en leidingen. Als onderdeel van het bouwteam met Gemeente Eindhoven en aannemer Broeren Civil Solutions zijn wij bij Vinding. erg trots dat we vanuit onze rol als ontwerpteam in het bouwteam ons steentje bijdragen aan het creëren van een prettige én groene woon- en verblijfsomgeving in de binnenstad van Eindhoven.Op bovenstaande foto's is het startmoment van de uitvoering te zien: Rik Thijs (wethouder Openbare ruimte en Groen) en Jan Verhagen (bestuurslid Stichting Detailhandelsplatform Binnenstad Eindhoven) bevestigden samen een bouwdoek op het bouwhek om deze mijlpaal te markeren.


Onderstaand een aantal visuals van het groene straatbeeld dat in de nieuwe situatie gaat ontstaan in de Rechtestraat, Demer en Hooghuisstraat.

In de huidige fase van het project zijn er tot medio oktober 2025 werkzaamheden in de Rechtestraat, Demer en Hooghuisstraat. Ons ontwerpteam kijkt er al naar uit om later dit jaar te starten met de volgende ontwerpfase in het bouwteam!

11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page