top of page
Vinding. logo

Dé vindingrijke oplossing

voor jouw civiele uitdaging

Over ons

Creatieve ingenieurs zijn de meest vindingrijke. Daarom noemen wij onszelf Vinding.

Vinding. staat voor ontdekken, uitvinden, creëren. Zonder hocus pocus toveren met de beschikbare ruimte. Dat doen we door praktisch, innovatief, ingenieus en kritisch te zijn. Maar bovenal door het samen met jou te doen. Vanuit onze ervaring adviseren wij, in kosten en techniek, hoe de buitenruimte zo efficiënt mogelijk in te richten.

 

We lossen samen uiteenlopende civieltechnische en infrastructurele vraagstukken op voor onder andere projectontwikkelaars, gemeentes, waterschappen en zowel civiele, groen- als bouwaannemers. Ons bereik strekt zich uit van calculatie tot EMVI-plan en van ontwerp tot omgevingsmanagement. Bij Vinding. bieden we doordachte en gedreven ondersteuning tijdens de diverse fases van het ontwerp- en voorbereidingsproces, altijd met oog voor de leefbaarheid en bereikbaarheid van de omgeving en met oor voor de opdrachtgever.

 

Advisering, ondersteuning en uitvoering verbinden onze technische kennis aan ons doel: het succesvol ontzorgen van onze opdrachtgevers.   

Wil je samen gaan voor een duurzaam resultaat? Dan weet je Vinding. te vinden. Onze ervaren en ambitieuze ingenieurs zijn flexibel en zetten zich in voor de hoogste kwaliteit. 

Zo leveren wij een vindingrijke bijdrage aan jouw project.

IMG_0740_edited_edited_edited.jpg
ABOUT

Projecten

PROJECTS

Wij werken voor:

Broeren Civil Solutions
Logo Gemeente Amsterdam
Forteck. Rotterdam.
SERVICES

Diensten

Ecoduct Tilburg. Vinding.
Vinding. Ingenieurs- en adviesbureau. Tilburg.
Vinding. Tilburg. Ingenieurs- en adviesbureau.
Shell. Vinding. Ingenieursbureau Tilburg.

Project-/tendermanagement

Een strakke planning en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Van werkvoorbereidings- tot uitvoeringsfase: wij begeleiden, adviseren en ontzorgen jou als opdrachtgever bij diverse projecten in de buitenruimte. Samen gaan we op zoek naar de uitdagingen van het project en naar jullie onderscheidend vermogen. Via een gestructureerd en helder proces stellen we de aanpak tot in de fijnste details scherp en vertalen we dit naar de meest efficiënte en ingenieuze oplossing voor de projectomgeving. Dit proces bestaat onder andere uit:​

 

 • Projectbegeleiding rondom aanbestedingen, contractvormen en kosten

 • UAV, UAV-gc en bouwteam contractvorming en advisering bij uiteenlopende infrastructurele vraagstukken

 • Opstellen van onderscheidende (EMVI-)plannen

 • Omgevingsmanagement

Innovatieve ontwikkelingen, duurzaamheid en de leefbaarheid van de beschikbare ruimte zijn naar onze mening onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Over het optimaal (her-)inrichten van de boven- en ondergrondse infrastructuur adviseren wij voordat we overgaan tot het maken van een op maat gemaakt civieltechnisch ontwerp.

 

Vanuit ons technisch vakmanschap bieden wij flexibele en betrouwbare ondersteuning bij en uitvoering van:

 

 • Gedetailleerde civieltechnische ontwerpen

 • Ontwikkeling van schetsontwerp naar uitvoeringsontwerp

 • Tekenwerkzaamheden en visualisaties uitgevoerd in o.a. AutoCAD

 • Het opstellen van standaard RAW-bestekken

 • Grond-, weg- en riool (re-)constructies

Ontwerp en advies

Kostenadvies

Voor onze diverse opdrachtgevers zoals o.a. gemeentes, ingenieurs- en adviesbureaus en aannemers brengen onze ingenieurs deskundig kostenadvies uit in alle projectfasen. In dit advies bij verschillende uiteenlopende, complexe kostenvraagstukken houden we rekening met de projectafhankelijke kwaliteitseisen, kostenbewaking en

-besparing en de inventarisatie van eventuele risico's.

 

We informeren, beoordelen en adviseren vanuit onze gedeelde ervaring en kennis en werken ook binnen uw bedrijfsbureau of bouwteam aan: 

 • ​Het opstellen van (SSK-)kostenramingen

 • (Meerjaren-) Onderhoudsbegrotingen

 • Kostprijscalculaties

Engineering

Bij Vinding. passen onze ingenieurs hun civieltechnische kennis en kunde toe op het uitvoeren van berekeningen en technische ontwerpen ten behoeve van diverse civieltechnische en bouwkundige constructies en verhardingen.

 

Met nauwkeurigheid, verantwoordelijkheid en vindingrijkheid bouwen we aan een duurzame toekomst van de openbare ruimte. Het engineeringsproces begint voor ons bij de analyse van infrastructurele en bouwkundige uitdagingen waarna we eventuele risico’s inventariseren en diverse berekeningen en detailleringen uitwerken. Als conclusie van deze voorbereidingen bieden wij het volgende aan:

 • ​Constructieberekeningen van beton- en staalconstructies

 • Verhardingsadvies van beton- en asfaltverhardingen

 • Ontwerp en detaillering van bouwkundige constructies

 • Funderingsonderzoeken en advies

 • Weg- en rioolontwerp

Werken bij

Het begint allemaal met onze mensen, die de kern van ons succes vormen. Creatieve ingenieurs zijn in onze ogen de meest vindingrijke. Daarom noemen wij onszelf Vinding. We doen ons werk vanuit onze kernwaarden: kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, samenwerking en gedrevenheid. Ze beschrijven wie we zijn en waar we voor staan; wat ons verbindt en dus ook hoe we met elkaar omgaan.

Past Vinding. bij jou?

Je wilt worden uitgedaagd? We begrijpen je. Zoals we ook snappen dat je je werk leuk moet vinden. We zijn hulpvaardig en houden van vooruitgang, zodat jij ook verder kan, vooruitgaat en verder groeit.  

 

Vinding. staat voor ontdekken, uitvinden en creëren. Wij geloven dat hoe nieuwsgieriger je bent, hoe meer je zal zoeken, hoe meer je mogelijkerwijs zal vinden. Daarvoor geven we je ook alle ruimte en ondersteuning, dat beloven we je.  

Zo bouwen wij continu, stap voor stap, verder aan onze ambitie en hechte team.

 

Jong talent leiden we op en voor diversiteit in ons personeelsbestand verwelkomen we graag vrouwelijke collega’s.

 

Jouw kwaliteiten en ontwikkeling staan bij ons centraal. Maak het mee bij Vinding.

Bij Vinding. staan samenwerken en samen leren hoog op de agenda. Als civieltechnisch ingenieursbureau streven we continu naar groei, ontwikkeling en verbetering. Hier geven we onze medewerkers dan ook volop de ruimte voor. We zijn betrokken en jouw ambities worden gehoord!

 

Kun jij je vinden in onze kernwaarden en gaat kwaliteit bij jou ook altijd voorop?

Kijk dan gauw naar onze vacatures! Laten we snel kennismaken en samen uitzoeken hoe we elkaar kunnen aanvullen.

Samen het beste in de openbare ruimte én in elkaar naar boven halen.

Onze vacatures:

Werken bij
VACATURES

Certificaten

QAssurance-logos-4 copy.png

ISO 9001:2015

We zijn bij Vinding. erg trots dat we in juni 2023 het ISO 9001:2015 certificaat behaald hebben. Met kwaliteit als één van onze kernwaarden hechten wij veel waarde aan het continu behalen en borgen van de beste kwaliteit in zowel onze processen als producten. 

Via de onderstaande knop kun je ons certificaat indien gewenst inzien en downloaden.

LogoCO2PL.png

CO2-Prestatieladder

In 2024 maken wij onze ambitie om niveau 3 te behalen op de CO2-Prestatieladder waar. Hierbij gaan we ervoor om ons duurzaamheids-bewustzijn verder te integreren in onze bedrijfsvoering. Bij Vinding. gaan we voor duurzaam Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).  Tijdens ons certificeringsproces starten we via deze weg met onze open en eerlijke communicatie over de huidige status, vorderingen en over ons beleid. 

Via de onderstaande knoppen kun je onze CO2-Footprint van 2023 en onze nieuwsbrieven indien gewenst inzien en downloaden.

cleandeal.png

Clean Deal 

Vanuit ons Zilveren Clean Deal certificaat gaan wij voor het vergroten van ons bewustzijn van het belang van een duurzame én schone werkomgeving. Wij gaan hierbij voor actieve participatie: iedere maand komen we met alle medewerkers in actie om onze directe kantooromgeving schoon te houden. Daarnaast zetten we ons in voor acties rondom de Landelijke Opschoondag en World Cleanup Day.

 

Als onderdeel van dit initiatief van Dobro, een combinatie van Dolmans Landscaping en Broeren Civil Solutions, zetten we ons bij Vinding. in voor het schoonhouden van ons bedrijventerrein.

Certificaten

Contact

Stuur ons een bericht!

websitelogo.png
linkedinlogo.png

Bedankt voor je bericht!

Adres

Maidstone 8

5026 SK Tilburg

 

info@vinding.nl

Tel: 013 208 41 67

KVK-nummer:

80893937

BTW-nummer:

NL 8618.41.797.B01

Vacatures

Klik hier voor onze recente vacatures, of stuur een open sollicitatie inclusief C.V. naar info@vinding.nl

CONTACT
bottom of page